Concurs fotogràfic

I concurs de fotografia Kminart

Fes una fotografia a qualsevol de les 56 instal·lacions artístiques de Kminart 2022

Segueix els comptes:
@kminart.cat
@hotelresguard

Etiqueta amb:
#caminsplensdart
#kminart

👉 Puja-la a Instagram i guanya una estada d'una nit per a dues persones en habitació doble, esmorzar i accés a la zona spa, a l'hotel rural Spa-Resguard dels Vents****

Bases concurs fotogràfic KMINART 2022

#caminsplensdart

KminArt és un projecte transversal que fusiona art i senderisme.

En l’edició 2022 s’han realitzat un total de 56 instal·lacions artístiques efímeres, sota el corrent artístic Land Art, que estan distribuïdes en 4 etapes a la comarca del Ripollès, entre Toses i Planoles, i entre Ripoll,  Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Seguries i Camprodon. Les instal·lacions romandran exposades a l’aire lliure fins al dia 16 d’octubre de 2022. (https://kminart.cat/ruta/)

 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. KminArt, SCCL, obre convocatòria del concurs fotogràfic #caminsplensdart
 1. PARTICIPANTS. Podrà participar al concurs qualsevol persona major de 18 anys, amb l'excepció dels membres del jurat, així com els empleats i familiars directes de l'entitat organitzadora del concurs.
 1. TEMÀTICA. La temàtica del concurs son les Instal·lacions artístiques Kminart 2022   
 1. OBRES. Cada participant podrà presentar tantes fotografies com desitgi, sent aquestes originals i inèdites i no havent-se presentat amb anterioritat a altres concursos, webs o qualsevol altre mitjà digital o imprès.

Els participants es responsabilitzen totalment de ser els únics autors, que no hi hagi drets a tercers, així com de tota reclamació per drets d'imatge sobre les obres presentades al concurs.

Les fotografies no podran ser alterades electrònicament ni per qualsevol altre mitjà. Tampoc no s'acceptaran fotomuntatges. Es permeten mínimes correccions de color i lluminositat, en cas de dubtes, el jurat podria sol·licitar a l'autor l'arxiu original per a la comprovació.

Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni les descripcions obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

Els organitzadors del concurs es reserven el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.

 1. PRESENTACIÓ. Les obres s’hauran de presentar mitjançant la seva publicació a Instagram. Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic, ser seguidor de @kminart.cat i de @hotelresguard i etiquetar la fotografia amb #caminsplensdart i #kminart 

Cada concursant haurà de respectar les condicions d’aquesta xarxa disponibles a:  http://instagram.com/legal/terms/ .

Cada concursant pot publicar tantes fotografies com desitgi a través del seu compte personal, sempre que siguin de la temàtica proposada i que s’identifiquin amb l’etiqueta indicada. No es tindran en compte les fotografies efímeres penjades a la història (stories), ni els vídeos, i només es valorarà la primera foto de cada post en el cas d’agrupar-ne més d’una, de manera que es recomana penjar-les per separat.

Tot i que no serà un requisit imprescindible, KminArt proposa també contribuir a fer més difusió del projecte etiquetant les fotografies amb #ripollesturisme 

KminArt es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.

 1. TERMINI D’ADMISSIÓ. Des del 5 d’Agost de 2022 i fins a les 00:00 del dia  16 d’octubre de 2022.
 1. PREMI. Es lliurarà un únic premi consistent en una nit per a dues persones amb esmorzar i accés al spa al l’hotel rural spa Resguard dels vents.
 1. DECISIÓ DEL JURAT. La decisió del jurat es produirà la segona quinzena d’octubre de 2022 i serà comunicada expressament per l'organització al guanyador/a, mitjançant el perfil a Instagram @kminart.cat amb una publicació específica durant la segona quinzena d’octubre. De la mateixa manera, KminArt difondrà aquesta informació als mitjans de comunicació, a la seva pàgina web i a través dels canals que cregui convenients.
 1. LLIURAMENT DEL PREMI. El premi es lliurarà de forma presencial a principis de novembre de 2022, en el lloc i hora a determinar i que serà comunicat al/la guanyador/a.

L’organització no es compromet a enviar el premi en cas d’absència injustificada al lliurament.

 1. JURAT. El jurat estarà format per tres fotògrafs de reconegut prestigi i dos representants de KminArt que, atenent criteris de creativitat i qualitat tècnica, seleccionarà l’obra guanyadora.
 1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL. KminArt es compromet a respectar el dret moral de tots els autors de les obres presentades a ser reconeguts i reconegudes com autors de les obres.

Els/les autors/es cedeixen a KminArt, en règim de no exclusiva, els drets d'explotació de les obres presentades, sense limitació temporal, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i o publicitàries.

Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.


ACCEPTACIÓ DE LES BASES. La participació en aquest concurs, pressuposa la total acceptació d’aquestes bases, la possible retirada de qualsevol fotografia per part del jurat i el veredicte del jurat.

Amb el suport i col·laboració de
Ripollès TurismeItinerànniaVies Verdes de Girona
Ajuntament de Toses
Ajuntament de Toses
Ajuntament de RipollAjuntament de Camprodon
Ajuntament de Sant Pau de Seguries
Ajuntament de St. Pau de Segúries
Ajuntament de Ribes de Freser
Ajuntament de Planoles
Ajuntament de Planoles
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram